Anustappi & anussauvat

Anaaliseksi on vuosi vuodelta suositumpaa – ja anustapit & anussauvat tekevät peppuleikeistä todella nautinnollisia ja eroottisia.

Meidän mielestämme jokaisen suomalaisen miehen ja naisen pitäisi joskus kokeilla anustappeja. Ihan oikeasti. Siinä ei ole mitään erikoista. Ei mitään homoa. Ei mitään tabua. Takapuolella on niin paljon hermopäätteitä, että sekä miehet että naiset voivat nauttia takapään seksuaalisesta kiihottamisesta turvallisesti ja ilman häpeää. Muista vain käyttää riittävästi liukuvoidetta ja voit olla varma, että anussauva tuo sinulle nautintoa!

Suositeltu verkkokauppaLisätietoaKatso tuotteita
SexShop Logo100%:sti suomalainen seksikauppa.

Myös myymälä Helsingin Kalliossa.
Siirry kauppaan Sexshop.fi >>
Seksitori.fi
Nopeasti kasvava seksilelukauppa, jonka laajaan valikoimaan on pakko tutustua.

Edullinen hintataso!
Siirry kauppaan Seksitori.fi >>
Seksilelut.net
Yli 10 000 tuotteen valikoima on yksi Suomen laajimmista!Siirry kauppaan Sexshop.fi >>

Miksi anustappi on hyvä idea KAIKILLE

Moni mies on tästä aiheesta hieman herkkä ja arastelee tappien tunkemista anukseensa. Siksi haluamme nyt eritellä syyt miehille ja naisille.

  • Miehille: Anustapin käyttö seksin aikana vahvistaa erektiota. Etenkin miehen G-pisteeseen eli eturauhasen takaosaan osuvat anussauvat lisäävät sekä seksin nautinnollisuutta, erektion vahtuutta että siemensyöksyn vahvuutta. Jos käytät anustappia masturboinnin yhteydessä, kannattaa kullille ostaa oma fleshlight tekovagina.
  • Naisille: Jos et ikinä ole kokeillut peppuseksiä, kannattaa harjoittelu aloittaa anustapilla. Anaalisauva on hyvää treeniä, jos tavoitteena on joskus tunkea penis takaporttiin. Ja vaikka se ei olisikaan tavoite, on anuksen hyväily tapilla ja sauvalla todella nautinnollista. Suosittelemme kokeilemaan aluksi pientä anustappia – ja tunkemaan vaginaan samaan aikaan joko dildon tai miehesi peniksen.

Anussauvat vahvistavat vaginaalista nautintoa ja tuovat samalla aivan omaa nautintoaan peräaukon hermopäätteiden kautta.

Muista nämä ohjeet

  1. Liukuvoide: Käytä runsaasti liukuvoidetta. Lue ostamasi seksilelun ohjeista, suositellaanko sen kanssa vesipohjaista vai öljypohjaista liukuvoidetta.
  2. Älä tunge väkisin: Aloita siis rauhassa ja tunge tappia sisään vain vähän kerrallaan. Jos tappi ei etene, ota se pois ja aloita hitaasti alusta uudelleen. Ajan myötä opit rentouttamaan lihakset täydellisesti.
  3. Älä vaihtele vaginan ja perseen välillä: Jos haluat itse tyydyttää molempia ”aukkoja”, pitää sinulla olla kaksi dildoa. Peräaukon bakteerit eivät kuulu vaginaan – eikä toisinpäin. Puolelta toiselle vaihtaminen voi aiheuttaa tulehduksia.
  4. Puhdista anustappi käytön jälkeen. Muista myös kuivata anussauva kunnolla.
  5. Säilytä seksilelua kuivassa, puhtaassa huoneenlämpöisessä paikassa.

Kun haluat oikeasti nauttia erilaisesta seksistä, tilaa anustappi tai anussauva netistä. Verkkokaupat ovat edullinen vaihtoehto. Jos et ole ennen tilannut mitään, suosittelemme Kaalimato.com -verkkokauppaa!