Tilaa dildo edullisesti netistä

Haluatko nauttia masturboinnista aivan uudella tavalla? Ota avuksi dildo!

Perinteisesti hieromasauvat ovat naisille suunnattuja seksivälineitä, jotka toimivat joko perinteisesti ”käsipelillä” tai sitten moottoroituna. Moottorilla varustettu dildo tunnetaan usein puhekielessä nimellä vibraattori. Toki vibraattoreita on paljon pienempiäkin (kuten sormi- ja kielivibrat), jotka eivät periaatteessa ole sinällään ”dildoja”.

Parhaat verkkokaupat dildon tilaamiseen

Suositeltu verkkokauppaLisätietoaKatso tuotteita
SexShop Logo100%:sti suomalainen seksikauppa.

Myös myymälä Helsingin Kalliossa.
Siirry kauppaan Sexshop.fi >>
Seksitori.fi
Nopeasti kasvava seksilelukauppa, jonka laajaan valikoimaan on pakko tutustua.

Edullinen hintataso!
Siirry kauppaan Seksitori.fi >>
Seksilelut.net
Yli 10 000 tuotteen valikoima on yksi Suomen laajimmista!Siirry kauppaan Sexshop.fi >>

Tilaa dildo edullisesti netistäNoh, ei mennä sen enempää sanahelinän puolelle, vaan todettakoon tässä kohtaa, että kunnon hieromasauva antaa sekä naisen että miehen masturbointiin aivan uutta tulta (tosin kaikki miehet eivät kyllä halua sauvaa milloinkaan kokeilla).

Erilaisia dildomalleja on saoittain: On niin aidon peniksen mallista, isoa tummaa jättilerssiä, lasisia, metallisia ja muovisia dildoja. On moottoroituja ja moottoroimattomia. Toiset sähköiset toimivat verkkovirralla, kun taas toiset pattereilla tai akulla.

Perinteisesti hieromasauvat voivat olla mitä tahansa 5-10 senttisistä pienistä puikoista aina isoihin jättimäisiin 40 sentin jättidildoihin. Suurin osa on yksin käytettäviä, mutta pitkät kaksipäiset mallit sopivat kahdelle käyttäjälle samanaikaisesti (tai esim. kahteen reikään yhdellä käyttäjällä, jos kyse on taipuvasta dildosta).

Materiaalit vaihtelevat kumista ja silikonista aina metalliin, lasiin, akryyliin ja muoviin asti. Tunnettuja merkkejä ovat esim. Lelo, PipeDream, Fun Factor, Doc Johnson Sex Toys, House of Eros ja All Black. Ehkäpä kaikkein suosituin suomalainen dildo on Fun Factorin Kaalimato, jonka uusi G4-malli on todella nautinnollinen.

Muita suosittuja merkkejä ovat Captain Cock, Real, Seven Season, Gino, Mr Limpy, Joystic ja Key. Keyn erikoisuutena on 11 sentin mittainen motorisoitu Mini Fancy, joka mahtuu täydellisesti käsilaukkuun ja lähtee esimerkiksi lomalle tai baariin kätevästi mukaan.

Huolla ja pidä puhtaana

Dildo kannattaa puhdistaa aina käytön jälkeen. Suurin osa hieromasauvoista puhdistetaan laimealla saippualla ja vedellä. Muista kuitenkin lukea ensin paketin mukana tulevat hoito-ohjeet.

Ohjeissa tavallisesti mainitaan myös hieromasauvan kanssa sopivat liukuvoiteet. Yleisohjeena voidaan todeta, että vesipohjaiset liukuvoiteet ovat varma valinta. Ne on helppo puhdistaa dildon pinnalta käytön jälkeen.

Verkkokaupat

Tämän artikkelin yläreunassa olemme maininneet jo neljä loistavaa verkkokauppaa, jotka kaikki tarjoavat laajan valikoiman erilaisia hieromasauvoja. Netistä tilaaminen on edullista ja helppoa. Paketti toimitetaan sinulle aina huomaamattomasti – eli postimies ei tiedä, että paketissa on sisällä seksileluja.

Jos pitäisi valita paras verkkokauppa, oma suosikkimme olisi Kaalimato.com.