Ensimmäinen seksilelu

Oletko ostamassa oman elämäsi ensimmäistä seksilelua? Oletko miettinyt, mihin käyttöön se tulee ja mitä haluat siitä saada irti? Seksilelut tuottavat suurta nautintoa niin masturbointiin kuin seksielämään kumppanin kanssa. Riippuen siitä, mistä itse tykkäät – tai mistä partnerisi on kiinnostunut – ensimmäinen seksiväline voi olla dildo, hieromasauva, vibraattori, fleshlight tai vaikka anustappi – joskus pariskunnat ostavat aluksi jonkin treenipaketin, joka sisältää useita eri vaihtoehtoja.

Suositeltu verkkokauppaLisätietoaKatso tuotteita
SexShop Logo100%:sti suomalainen seksikauppa.

Myös myymälä Helsingin Kalliossa.
Siirry kauppaan Sexshop.fi >>
Seksitori.fi
Nopeasti kasvava seksilelukauppa, jonka laajaan valikoimaan on pakko tutustua.

Edullinen hintataso!
Siirry kauppaan Seksitori.fi >>
Seksilelut.net
Yli 10 000 tuotteen valikoima on yksi Suomen laajimmista!Siirry kauppaan Sexshop.fi >>

Halu kokeilla on aina hyväksi! Jos siis kaipaat seksilelua, jonka avulla voit tutustua omaan seksuaalisuuteesi ja edetä hitaasti kohti suurempia nautintoja, olet tullut oikeaan paikkaan. Kun haluat tilata ensimmäisen seksilelusi netistä, suosittelemme näitä verkkokauppoja.

Ensimmäisen lelun valinta kannattaa tehdä sen mukaan, mitä ja mihin tarkoitukseen sitä haet. Jos kaipaat lisää intoa masturbointiin ovat suosituimmat vaihtoehdot miehille fleshlight ja naisille tietysti jokin simppeli dildo tai vibraattori. Molempien käyttö on helppoa ja siihen eri erillisiä ohjeita kaivata.

Itse suosittelemme naisille noin 15-25 sentin kokoista motorisoitua dildoa. Tällaisella ”normikoon” hieromasauvalla on helppo aloittaa. Aluksi voit masturboida ilman vibraatiota. Kun homma alkaa tuntua tutulta, laitat moottorin surramaan ja annat mennä täysillä vibraattorin kera.

Hyviä valintoja ovat esimerkiksi pieni Kaalimato, Temptaion Rabbit (klitoriskiihotin ja Sinkkuelämää-sarjasta tuttu) tai pinkki Wonder Wibe. Ne ovat turvallisia ja ”neutraalin” näköisiä.

Fleshlight-tuotteista miehen ensimmäiseksi seksileluksi sopii mielestämme perinteinen tekovagina-insertti. Ei siis mitään pitkälle vietyjä anaalijuttuja tai alien-vaginoita, vaan ihan perinteinen perusmalli. Sen kanssa pääsee hyvin alkuun. Jos masturbointi tuntuu tekopillun kanssa hyvältä, voit tilata lisää inserttejä tai kokonaisia kotelopaketteja.

Ensimmäinen seksilelu pariskunnalle voisi olla esim. Intro to Anal -paketti peppuseksin ihmeelliseen maailmaan, BDSM-aloituspaketti, bondage-paketti, dildo + geishakuulat + liukuvoide -erotiikkapaketti tai vaikkapa ihan vain seksiasut eroottisiin iltamiin.

Kun ostat ensimmäisen seksilelusi, suosittelemme tekemään sen netissä. Verkkokaupoista edullisia paketteja saat esim. Kaalimadosta ja HotLipsistä.