Iso strap on dildo miehille ja naisille!

Etsitkö isoa strap-on dildoa, joka sopii niin miehille kuin naisille? Olet nyt löytänyt etsimäsi!

Tämä Strappy Penis -dildo on halpa, laadukas, kestävä ja riittävän iso vaativallekin yleisöllä. ”Sträpärissä” on erityisen iso terska, joka tuottaa todellista tyydytystä.

  • Miehille: Laita Strappy Penis oman kullisi päälle. Sträpärin sisäosa on pehmustettu ja saat kiinnitettyä sen lantiollesi kuminauhan avulla. Strappy Penis tuo kullillesi lisää pituutta ja ympärysmittaa.
  • Naisille: Käytä strap on dildoa kuin penistä!

PVC:stä valmistettu Strap On Strappy Penis -dildo on 17,8 cm pitkä ja 4,6 senttiä paksu.

Mahtava iso lantiolle sidottava tekopenis niin miehille kuin naisille!

Kaalimato.com – tilaa tuote täältä! >>

Miten isoa dildoa käytetään?

Kun kyseessä on kunnon jättidildo, pitää käytössä ottaa huomioon muutamia asioita.

1. Puhdista sauva

Puhtaus on puoli ruokaa. Niin se vanha kansakin tapasi sanoa. Ei ole väliä onko kyseessä uusi vai vähän vanhempi väline, pese iso dildo vedellä. Tarkista tuotteen käyttöohjeista voitko käyttää puhdistamiseen myös neutraalia saippuaa vai tarvitsetko erillisen seksilelupuhdistusaineen. Jättiläinen ulottuu syvälle sisällesi, joten on tärkeää pitää huolta laitteen puhtaudesta.

2. Liukasta, liukasta, liukasta

Kyllä, luit oikein. Ei sitä jättisauvaa kannata kuivana sisään tunkea (paitsi, jos nimenomaan se on nautintosi lähde – mutta silloin pitää olla supervarovainen). Liukkari on tärkeä lisä kaikkiin seksileluihin. Lue tuotteen käyttöohjeesta erikseen mitä liukuvoidetta sen kanssa suositellaan, käytitpä mitä tahansa jättimunaa.

3. Aloita rauhassa

Älä survo koko vartta sisään kerralla. Aloita ennemmin liian hitaasti kuin liian vauhdikkaasti. Sinulla on koko elämäsi aikaa leikkiä. Iso dildo kyllä odottaa. Nosta jalkasi, kurota tatti sisään ja aloita kokemus.

4. Nauti

Kun homma alkaa sukua kuin rasvattuna, voit pistää pilke silmäkulmassa yhä enemmän ja enemmän sisääsi. Iso dildo ylettyy kyllä kaikkiin haluamiisi alueisiin. Varo kuitenkin liian kovia otteita. Vaikka seksilelut ovatkin pääosin turvallisia, voi niillä myös tehdä vahinkoa, jos niitä käyttää väärin.

Tilaa jättidildo netistä >>