Luksus vibraattorit & dildot

Etsitkö itsellesi vähän kalliimpaa ja laadukkaampaa luksus-vibraattoria tai dildoa? Tulit oikeaan paikkaan. Me kerromme sinulle, mistä huippulaadukkaat luksustuotteet löytyvät.

Löydät luxusta näistä verkkokaupoista

Suositeltu verkkokauppaLisätietoaKatso tuotteita
SexShop Logo100%:sti suomalainen seksikauppa.

Myös myymälä Helsingin Kalliossa.
Siirry kauppaan Sexshop.fi >>
Seksitori.fi
Nopeasti kasvava seksilelukauppa, jonka laajaan valikoimaan on pakko tutustua.

Edullinen hintataso!
Siirry kauppaan Seksitori.fi >>
Seksilelut.net
Yli 10 000 tuotteen valikoima on yksi Suomen laajimmista!Siirry kauppaan Sexshop.fi >>

Miksi luksus-vibra?

Sinä haluat parempaa ja laadukkaampaa myös masturbointiin. Luksus-vibraattoreilla ja dildoilla syntyy aivan omanlaisensa tunnelma: se on jollain tapaa elegantti ja seksikäs samaan aikaan. Valitsemasi seksilelut ovat laadukkaita, kestäviä ja helppohoitoisia.

Ylelliset materiaalit tuntuvat hyvältä ihoasi vasten. Muotoilu on tarkkaan suunniteltua ja viimeistely on ensiluokkaista. Ulkonäkö on viettelevä ja vibrat huokuvat ylellisyyttä.

Esittelyssä Ina Wave

Lelo Ina Wave DildoUskomattoman laadukas ja nautinnollinen Ina Wave on hieromasauvojen ehdotonta aatelia. Tuote on muotoiltu niin, että se kiihottaa maksimaalisesti sekä G-pistettä että klitorista samanaikaisesti.

Ina Wave nimensä mukaisesti tekee aaltomaista liikettä – joka takaa, että saat nautintoa – ja on paras keino voimakkaan orgasmin saavuttamiseen.

Tilaa LELO INA WAVE Kaalimato.com:sta >>

Esittelyssä LELO Noa

Lelo Noa Luksus VibraattoriLELO Noa on todellinen luxus vibra. Se on todella laadukkaasti viimeistelty kestävä vibraattori, jossa on kaksi erillistä osaa.

Tuotetta käytetään yhdynnän aikana: Ohuempi osa laitetaan vaginan sisälle ja paksumpi pää asetellaan klitoriksen päälle. Mies penetroituu naiseen – ja molemmat pariskunnan osapuolet pääsevät nauttimaan vibraatiosta.

Eri värinärytmejä on 6 kappaletta, joista voitte itse valita omat suosikkinne. Noa on erittäin hiljainen, joten sen surina ei haittaa itse aktiin keskittymistä.

Tilaa LELO NOA Kaalimato.com:sta >>

Tilaa luxus-dildot netistä

Me suosittelemme, että tilaat oman luksus-dildosi tai vibraattorisi netistä. Verkkokauppojen laajasta valikoimasta löydät oman suosikkisi ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat tuotteet.

Hinta vaihtelee aina muutamista kymmenistä euroista jopa tuhansiin euroihin (esim. 18 karaatin kullasta valmistetut Lelo-vibrat).

Suosittelemme tutustumaan Kaalimato.comin LELO-valikoimaan.