Kumiasu naiselle – kumipuvut, mekot & bodyt netistä

Kiihottavatko naisten kumiasut sinua? Kiiltävän mustat ja punaiset kumipuvut, tiukat kumimekot ja paljastavat bodyt ovat monen miehen ja naisen mieleen.

SexShop.fi -verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät niin latex-alushousuja, mekkoja kuin kumiasuja naisille. Hinta vaihtelee aina parista kympistä pariin sataan euroon – riippuen suureksi osaksi tuotteen koosta ja valmistuksen monimutkaisuudesta. Tilaaminen onnistuu netistä todella helposti.

SexShopin naisten kumiasut ovat Latexa-merkkisen valmistajan tuotantoa. Vaatteet ja asusteet ovat näyttäviä, istuvat hyvin suomalaiseen vartaloon ja tuntuvat päällä sensuellilta.

Kumibodyja on tarjolla aina rinnat paljastavista versioista koko ylävartalon peittäviin ihonmyötäisiin versioihin asti. Chapseja, hameita, toppeja, hotpantseja ja leninkejä on useita eri malleja, joista valitset helposti oman suosikkisi. Lisäksi verkkokaupan valikoimissa on useita kissapukuja ja kumikorsetteja.

Erikoisuuksina löydät myös kumiset nunna-asut, japanilaiset tanssihousut ja hoitsun asusteet. Kaikki tämä ja paljon muuta – tilaaminen helposti netistä.

Katso naisten kumiasut Sexshop.fi -verkkokaupasta >>