Parhaat seksilelut anaaliseksiin? Katso vinkkimme!

Tilaa parhaat seksilelut peppuseksiin kätevästi netistä! Peppuseksi eli anaaliseksi on saanut viime vuosina aina vain lisää kiinnostusta – myös ihan meidän tavallisten suomalaisten keskuudessa!

Eikä ihme. Anaaliseksi on ihanaa. Mutta siihen on pari perussääntöä, joista kannataa pitää huolta – ja pari hyvää seksilelua, jotka toimivat hyvin harjoitteluun ennen kuin tungette sitä kikkeliä sinne peräaukkoon ensimmäistä kertaa.

Miten päästä alkuun?

Ihan ensimmäiseksi sinun pitää muistaa, että perseseksi ei toimi vain yhteen suuntaan – naisen perseeseen – vaan myös moni mies tykkää ottaa tavaraa anukseensa.
Muista nämä:

  1. Puhtaus on puoli ruokaa: Perseseksi on nautinnollisempaa, kun peräaukosta ei kurkista mitään sieltä aikaisemmin ulos tullutta. Sekä nuoleminen että penetraatio ovat paljon nautinnollisempia, kun paikat ovat puhtaat. Yksi hyvä idea on ottaa lämmin kylpy (jos teillä on kylpyamme), sillä se saa paikat puhtauden lisäksi myös rennoksi.
  2. Liukuvoide: Ja paljon sitä. Anaaliseksi ilman liukuvoidetta on vaikeaa ja kivuliasta. On parempi laittaa liukuvoidetta liikaa kuin liian vähän. Tutustu seksikauppojen laajaan valikoimaan – liukuvoiteita on kymmenittäin erilaisia.
  3. Etene hitaasti: Peräaukkoa pitää lämmitellä. Hiero ja nuole sitä ensin päältä. Kun tunnet alueen vähän rentoutuvan, laita yksi sormi sisään. Kun tilaa tuntuu olevan enemmän, laita toinenkin. Vasta, kun peräaukko tuntuu rennolta ja liukuvoidetta on lisätty, voi sisään laittaa jotakin isompaa. Dildon ja peniksen kanssa pitää aina olla varovainen. Laita ensin vain vähän sisään ja ota se ulos. Etene pikkuhiljaa syvemmälle.
  4. Muistakaa seksilelut: Suosittelemme ennen kullin tunkemista sisään harjoittelemaan perseen penetroimista pienemmillä anustapeilla. Näin te molemmat saatte tuntumaa siihen miten anus toimii ennen kullin tunkemista sisään.

Anustapit

Anustapit ovat peppuseksin ”peruskauraa”. Ne tuntuvat hyvältä niin yksinään kuin kullinkin kera (tappi perseessä, kulli pillussa). Anustappeja on saatavilla useissa eri malleissa ja materiaaleissa aina lasista, jellystä ja kovamuovista ruostumattomaan teräkseen asti. Yhdynnän aikana anaalitappi liikkuu ja lisää usein sekä naisen että miehen kiihotusta. Ensikertalaisille on tarjolla myös erillisiä ”harjoittelupaketteja”, joissa on useita erikokoisia anustappeja. Voit aloittaa pienemmästä ja edetä pikkuhiljaa isompiin.

Miesten G-pistekiihottimet

Tiesitkö, että miesten G-piste on eturauhasessa ja siihen pääsee käsiksi parhaiten peräaukon kautta? Miesten G-pistekiihottimia kutsutaan usein myös nimellä eturauhaskiihottimet. Mies voi saada uskomattoman syvän orgasmin pelkästään eturauhasta kiihottamalla. Jos et ennen ole ottanut mitään sisääsi, nyt voisi olla sen aika. Tuntuma on erittäin mielenkiintoinen. Seksileluja miesten eturauhasen kiihottamiseen on useita erilaisia aina perinteisistä manuaalisista hienoihin ”hands free” -seksileluihin, joita voidaan säätää kaukosäätimellä.

Ole avoin ja kokeile!

Peppuseksi ei tietysti ole kaikkien juttu. Me kuitenkin suosittelemme pitämään mielen avoimena ja antamaan peppuseksille mahdollisuuden. Alkuun pääsette ihan sormilla ja kielellä, mutta seksilelujen tuoma jännitys ja lisäkiihotus on hekumallista!