Seksiasut & rooliasut edullisesti netistä

Kaipaatko vaihtelua seksiin? Rooliasut ja seksiasut ovat mahtava idea!

Näiden seksikkäiden asusteiden avulla voitte esimerkiksi leikkiä poliisia, sairaanhoitajaa, pappia tai vaikka likaista stripparia.

Jos roolileikit eivät innosta, voi seksiasu olla vaikkapa bodysuit, catsuit, eroottiset sukkanauhat tai hemaiseva alusasu tai yöasu.

Suositeltu verkkokauppaLisätietoaKatso tuotteita
SexShop Logo100%:sti suomalainen seksikauppa.

Myös myymälä Helsingin Kalliossa.
Siirry kauppaan Sexshop.fi >>
Seksitori.fi
Nopeasti kasvava seksilelukauppa, jonka laajaan valikoimaan on pakko tutustua.

Edullinen hintataso!
Siirry kauppaan Seksitori.fi >>
Seksilelut.net
Yli 10 000 tuotteen valikoima on yksi Suomen laajimmista!Siirry kauppaan Sexshop.fi >>
  • Body: Bodyt ovat varma valinta jokaisen miehen hurmaamiseen. Voit itse valita kuinka paljastavan sexybodyn haluat – vertaa esim. istuvuutta, läpinäkyvyyttä, hintaa ja kokoja.
  • Sukkanauhat: Aina yhtä sensuelli valinta. Sukkanauhat voivat olla perinteisiä läpikuultavia tai tiettyyn teemaan sopivia (vaikkapa joulu, kesä, ystävänpäivä tai jokin muu). Vaihtoehtoja on sadoittain!
  • Catsuit: Tiukka yksiosainen asu, usein nahkainen tai lateksinen tai veluurinen. Upea muotoja korostava catsuit on miesten mieleen.
  • Isojen naisten seksiasut: Oletko XL tai XXL -koon nainen? Sinulle löytyy Kaalimadosta runsaasti todella seksikkäitä rooliasuja. Katso valikoima tästä >>

Tilaa edullisesti netistä!

Internet on seksiasioissa ystäväsi: Seksi- ja rooliasujen valikoima esimerkiksi Kaalimadon verkkokaupassa on päätähuimaavan laaja. Jokainen löytää varmasti omiin muotoihinsa ja haluihinsa sopivan seksiasun – vaikka uuden joka ikiselle kuukaudelle.

Hanki jännitystä elämään ja tilaa seksi- ja rooliasut edullisesti netistä jo tänään!