Seksikaupat netissä

Halpa seksikauppa netissäNettiseksikaupoilla on suuri osuus koko Suomen seksilelujen- ja tarvikkeiden myynnistä, varsin ilmeisistä syistä. Netin seksikaupoista seksilelut voidaan tilata anonyymisti ja huomaamatta, ja niiden valikoiman laajuus sekä hintataso voittaa vertailussa minkä tahansa perinteisen seksiliikkeen.

Seksilelujen käytön suosio on ollut voimakkaassa nousussa jo vuosien ajan, ja tutkimusten mukaan jo lähes joka toisella suomalaisella on kokemusta erinäisten seksilelujen käytöstä. Yhä etenevissä määrin seksivälineitä käytetään parisuhteen hoidon apuvälineenä yhdessä kumppanin kanssa, jolloin yksitoikkoiseksi käyneeseen
seksielämään saadaan uutta virtaa pitkässäkin parisuhteessa. Seksilelujen kehittyessä myös yhä useampi käyttää niitä itsetyydytyksessä. Seksikaupat netissä ovat tulleet tutuksi jo monelle ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Suositeltu verkkokauppaLisätietoaKatso tuotteita
SexShop Logo100%:sti suomalainen seksikauppa.

Myös myymälä Helsingin Kalliossa.
Siirry kauppaan Sexshop.fi >>
Seksitori.fi
Nopeasti kasvava seksilelukauppa, jonka laajaan valikoimaan on pakko tutustua.

Edullinen hintataso!
Siirry kauppaan Seksitori.fi >>
Seksilelut.net
Yli 10 000 tuotteen valikoima on yksi Suomen laajimmista!Siirry kauppaan Sexshop.fi >>

Miksi tilata seksilelut nettiseksikaupoista?

Seksikaupat netissä ovat helpoin ja mukavin tapa hankkia seksileluja jo senkin takia, että eri vaihtoehtojen selailu ja vertailu onnistuu näppärästi omalta kotikoneelta käsin. Eri verkkokauppojen valikoimista löytyy yhteensä satoja erilaisia apuvälineitä seksiin, joten jokainen löytää varmasti omaan käyttöönsä sopivia leluja oman
budjetin rajoissa.

Yleisesti ottaen verkkokauppojen hintataso on edullisempi kuin alan liikkeissä. Verkkokaupoissa tuotteet myydään suoraan varastosta asiakkaalle, joten kalliiden toimitilojen vuokrat ja muut kulut eivät näy asiakkaalle tuotteiden hinnoissa. Harva huomaakaan, että esimerkiksi kondomit ja liukuvoiteetkin ovat verkkokaupoista tilattuna reilusti edullisempia, kuin lähikaupassa tai huoltoasemilla. Tyypillisesti postikulut ovat halutusta toimitustavasta riippuen alle 10 euroa, ja monet kaupat tarjoavat ilmaisen toimituksen, kun ostat riittävällä summalla tuotteita verkkokaupasta.

Seksikaupan huomaamattomat ja anonyymit toimitukset

Tärkein syy siihen, että suurin osa seksivälineistä myydään nettiseksikaupoissa, on toimitusten huomaamattomuus ja mahdollisuus tilata tuotteita nimettömästi. Suurin osa seksitarvikkeita myyvistä nettikaupoista toimittaa paketit niin, ettei niiden sisällöstä tai lähettäjästä ole mainintaa. Näin ollen voit turvallisesti tilata tarvikkeita makuuhuoneeseen verkkokaupoista ilman kiusallisia tilanteita postissa. Jos haluat maksimoida toimituksen huomaamattomuuden, voit tilata paketin vielä varmuuden vuoksi postin pakettiautomaattiin.

Maksuvaihtoehdot ja toimitus

Maksuvaihtoehdot vaihtelevat seksikaupoittain, mutta yleisesti voit suorittaa maksun verkkopankilla, luottokorteilla, osamaksulla tai postiennakolla. Huomaa kuitenkin, että jotkut verkkokaupat ovat luopuneet kokonaan postiennakosta tai asettaneet postiennakkotoimituksille lisämaksun. Jos epäröit verkkokaupan luotettavuutta, voit tilata tuotteet vaikkapa osamaksulla tai jälkilaskutuksella, jolloin lasku tilauksesta tulee kotiisi vasta kun olet vastaanottanut tuotteet. Suomessa tunnettuja maksupalveluiden tarjoajia ovat mm. Paytrail (entinen Suomen Verkkomaksut Oy), Checkout ja Suomen Maksuturva, jotka takaavat
verkkokaupan luotettavuuden käyttöehdoissaan.

Toimitusajat ovat valtaosalla seksikaupoista toimitustavasta riippuen noin 2-4 arkipäivää. Toimitusaikojen pituuteen vaikuttaa merkittävästi tuotteiden varastotilanne, joten kannattaa aina varmistaa tilatessa, että haluamaasi tuotetta löytyy varmasti heti varastosta. Parhaimmassa tapauksessa paketti on mahdollista saada jo seuraavana päivänä, hieman kalliimpaa pikatoimitusta käyttäen.