Tilaa kondomit netistä edullisesti ja huomaamattomasti

Halpa kondomi verkkokauppaKondomi on Suomessa eniten käytetty ehkäisyväline, joka tuo turvaa myös sukupuolitaudeilta. Tavallisia kondomeja on saatavilla käytännössä mistä tahansa kioskista tai kaupasta, mutta verkkokauppojen kattavista valikoimista löytyy peruskondomien lisäksi paljon erikoiskondomeja, joiden ominaisuuksilla voit tuoda makuuhuoneeseen aivan uutta virtaa.

Suositeltu verkkokauppaLisätietoaKatso tuotteita
SexShop Logo100%:sti suomalainen seksikauppa.

Myös myymälä Helsingin Kalliossa.
Siirry kauppaan Sexshop.fi >>
Seksitori.fi
Nopeasti kasvava seksilelukauppa, jonka laajaan valikoimaan on pakko tutustua.

Edullinen hintataso!
Siirry kauppaan Seksitori.fi >>
Seksilelut.net
Yli 10 000 tuotteen valikoima on yksi Suomen laajimmista!Siirry kauppaan Sexshop.fi >>

Erikoiskondomeilla piristystä makuuhuoneeseen

Nettikauppojen valikoimista löytyy kondomeja jokaiseen makuun. Saatavilla on eri makuisia kondomeita suuseksiin ja juomukondomeita, joiden pinnassa olevat nystyrät lisäävät molempien kumppaneiden nautintoa. Myös ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsiville on verkkokaupoissa myynnissä puuduttavia kondomeita, joilla aktin kestoa voidaan pidentää turvallisesti.

Kondomiteollisuuden uusimmat ideat päätyvät aina ensimmäisinä verkkokauppojen valikoimiin. Tästä esimerkkinä kesähelteillä hitiksi nousseet viilentävät kondomit ja hauskat pimeässä hohtavat kondomit. Marketteista poiketen nettikaupoista löytyy aina kondomeita myös erityisen pieni- ja isokokoisina sekä kondomilajitelmia, joihin on kerätty useammanlaisia eri malleja kokeiltavaksi.

Verkkokauppojen valikoimaa selailemalla löydät varmasti itsellesi mieluisia kondomimalleja, joita et uskonut olevan olemassakaan. Parasta kondomien tilaamisessa verkkokaupasta on, että voit kaikessa rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla niiden ominaisuuksia kotoasi käsin juuri silloin kun itselle parhaiten sopii. Verkkokauppojen valikoimassa on myös paljon tuotteita, joita tavallisten kauppojen hyllyiltä ei löydä.

Tilaa suuria määriä huippuhalvalla

Monissa parisuhteissa kondomia käytetään ensisijaisena ehkäisyvälineenä, joten ne ovat lähes päivittäistä kulutustavaraa. Suomessa kondomeja myydään tavallisesti 5, 10 tai 12 kappaleen paketeissa, joka alkaa pidemmän päälle tulla kalliiksi. Verkkokaupoista kondomeita saa ostaa kymmenien tai satojen kappaleiden säästöpakkauksissa, jolloin yksittäiselle kondomille hintaa kertyy reilusti vähemmän. Suurissa erissä myydään monenlaisia kondomeja, laadukkaista RFSU:n kondomeista edullisempiin peruskondomeihin.

Nopea ja huomaamaton toimitus suoraan kotiin

Monet kokevat kondomien oston lähikaupasta epämiellyttäväksi, varsinkin jos kyseessä on pieni paikkakunta. Valtaosa kondomien verkkokaupoista toimittaakin tuotteet suoraan postilaatikkoon eri lähettäjän nimellä, jolloin kukaan ei saa tietää kirjeen todellisesta sisällöstä. Tyypillisesti tilauksien toimitusajat ovat noin 1-4 arkipäivää, tuotteiden varastosaldoista ja toimitustavoista riippuen. Kondomilähetykset ovat usein niin pieniä että ne mahtuvat postiluukusta sisään, joten parhaimmillaan voit saada tuotteet jo seuraavana päivänä tilauksesta.

Toimituskulut vaihtelevat eri verkkokaupoilla, mutta ne ovat usein muutaman euron luokkaa, vaikkakin esimerkiksi Kumiukko tarjoaa tällä hetkellä ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin.

Maksutavoiksi valtaosalla verkkokaupoista käy tavalliset verkkopankit, pankki- ja luottokortit, lasku, postiennakko ja osamaksu. Huomaathan kuitenkin, että mikäli tilaat kondomeita postiennakolla, joudut käydä itse noutamassa kirjeen postitoimistosta, kun taas muilla maksutavoilla maksettuna tilaukset saapuvat suoraan kirjeessä kotiin. Kondomeilla on normaali 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, kunhan tuotepaketti on vielä myyntikelpoinen.