Vaginapumppu netistä – tilaa edullisesti & huomaamattomasti verkkokaupasta

Haluatko tehdä orgasmeistasi uskomattoman syviä ja nautinnollisia? Tilaa itsellesi tai kumppanillesi vaginapumppu ja pääset kokemaan miten vaginan ulkoinen stimulointi tuottaa uskomattomia tuloksia.

Nämä niin sanotut pillupumput hygieenisiä, helppoja käyttää ja nopeita puhdistaa. Stimuloinnin lisäksi pillun lihakset vahvistuvat!

Pussy Pump -vaginapumput perustuvat alipaineeseen, joka tehostaa verenkiertoa alapääsi alueella.

Toiset tykkäävät pillupumppujen ulkoasusta – toiset vain sen vaikutuksista. Kokeile itse, muuten et tule uskomaan tuotteiden vaikutuksia!

Tutustu Kaalimato.comin pumppuihin tästä >>

Aloittelijan opas – näin käytät

Vaginapumput ovat mahtavia seksivälineitä, jotka tuovat aivan uudenlaisen mausteen elämääsi. Alussa ne voivat tuntua jännitäviltä – jopa pelottavilta. Moni kysyy, sattuuko pumpun käyttö? Näyttääkö pumpattu pilluni hirveältä? Alkaako alapääni punoittaa? Milloin turovuts laskee? Ja mitä jos kumppanini mielestä se on turnoff?

Me pyrimme vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin alla.

Miksi käyttää pillupumppua?

Syitä on muutamia. Yleisimmät ovat se, miltä se saa alapään näyttämään ja se, miltä se saa alapään tuntumaan. Toiset nimittäin tykkäävät turpeista pullottavista pilluista.

Toiset taas arvostavat kihelmoivää tunnetta. Pumpun avulla alapäähän saadaan runsaasti lisää verta. Näin alue on herkempi kosketukselle – ja moni sanoo pillun tuntuvan pumppaamisen jälkeen kireämmältä. Osa taas saa kiksinsä BDSM-tyyppisestä vallasta, kun puoliso tai joku muu pääsee pumppailemaan.

Ulkonäkö ja tunnon herkistyminen. Siinä kaksi hyvää syytä.

Miten vaginapumppua käytetään?

Ensin sinun pitää varmistua siitä, että väline sopii sinulle. Jos olet ostanut liian ison pumpun, saattaa se imaista mukaansa liikaa ihoa myös anuksen puolelta – ja se yksinkertaisesti sattuu. Jos taas ostat liian pienen pumpun, saattaa imuvoima olla mitäänsanomaton.

Käyttö on kuitenkin varsin yksinkertaista:

  1. Aja karvat pois suuosan kattavalta alueelta pois. Karvattomuus ei ole 100% vaatimus, mutta usein antaa paremman imun.
  2. Osta liukkaria. Tämäkään ei ole pakollista, mutta moni sanoo saavansa paremman imun, kun rasvaa ensin suuosan reunat.
  3. Varaa pumppaamiseen aikaa. Se ei ole pikaoperaatio. Etenkään parilla ensimmäisellä kerralla.
  4. Ensimmäisellä kerralla maksaa selälläsi ja aseta kuppiosa kummullesi. Varmista, että alaosa peittää itse reiän ja koko kuppi istuu häpyhuulien ulkopuolella.
  5. Paina kuppia kevyesti ihoa vasten ja purista pumppua hellästi.
  6. Tunnet seuraavaksi, kuinka klitoriksesi ja lihasi imeytyvät kohti kuppia.
  7. Etene rauhallisesti. Yhden ja kahden pumppauksen välillä on joskus valtava ero. Yksi tuntuu kevyeltä, mutta toinen jo sattuu.
  8. Ota rauhassa molempiin suuntiin. Sekä nupin painaminen, että päästäminen kannattaa tehdä rauhassa.
  9. Kuppi yleensä vuotaa kevyesti, vaikka kuinka yrittäisit pitää sen tiiviinä. Tämä kuuluu asiaan. Kun painetta vapautuu, pumppaa hitaasti uudestaan.
  10. Nautinto tuleekin yleensä juuri paineen vaihtelusta, ei jatkuvasta paineesta.

Kuinka kauan turvotus jatkuu?

Turvotus on väliaikaista. Tavallisesti turvotus alkaa pikkuhiljaa laskeutua heti pumppaamisen jälkeen. Muutaman tunnin sisällä suurin osa turvotuksesta on jo kadonnut ja seuraavana päivänä yleensä kaikki.

Miltä se tuntuu?

Riippuu siitä, keneltä kysytään. Useimmat kuvailevat pillupumpun tuottamaa tuntumaa ”kihelmöinniksi”. Klitoris turpoaa ja kovettuu. Jos painetta on paljon, tunne voi olla erittäin vahva. Joillekin kokemus voi olla myös epämukava – etenkin kuppiosan reunojen kohdalta, kun ne painautuvat ihoosi.

Tilaa vaginapumppu netistä >>