Vibraattorit netistä

Tilaa hyvä vibraattoriSeksileluja käytetään nykypäivänä paljon, paitsi itsetyydytykseen, myös parisuhteessa seksin laadun parantamiseen. Tällä sivulla esittelemme, kuinka voit hyötyä verkkokauppojen eduista tilaamalla vibraattorit netistä huomaamattomasti suoraan kotiin.

Vibraattorit ovat yksi yleisimmistä seksileluista, ja niitä on markkinoilla satoja erilaisia. Yleisimmin vibraattorilla tarkoitetaan naisten käyttöön suunniteltua hieromasauvaa, vaikka vibraattoreita käytetään laajasti myös miesten keskuudessa. Hieromasauvojen perusversiot maksavat noin 10 – 30 euroa, ja ne on useimmiten varustettu nautinnollista värinää tuottavalla vibramoottorilla. Kalliimpien hintaluokkien sauvoissa toimintoja on luonnollisesti enemmän, ja esimerkiksi värinänsäätö on ns. high-end sauvoissa mahdollista kauko-ohjaimella.

Suositeltu verkkokauppaLisätietoaKatso tuotteita
SexShop Logo100%:sti suomalainen seksikauppa.

Myös myymälä Helsingin Kalliossa.
Siirry kauppaan Sexshop.fi >>
Seksitori.fi
Nopeasti kasvava seksilelukauppa, jonka laajaan valikoimaan on pakko tutustua.

Edullinen hintataso!
Siirry kauppaan Seksitori.fi >>
Seksilelut.net
Yli 10 000 tuotteen valikoima on yksi Suomen laajimmista!Siirry kauppaan Sexshop.fi >>

Vibraattoreita on saatavilla monella eri pintamateriaalilla. Yksinkertaiset klassikkosauvat on voitu valmistaa kokonaan lasista tai metallista, jolloin niiden puhtaanapito on erittäin helppoa, ja niitä voidaan käyttää sekä vesi, että silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa. Nykyään sauvoissa suositaan kovamuovia tai realistisen tuntuista silikonia, joiden ansiosta sauvat voidaan muotoilla paremmin ja niiden sisään saadaan asennettua vibramoottoreita. Muistathan aina katsoa katsoa, että käyttämäsi luikuvoide soveltuu vibraattorin pintamateriaalille.

Löydä omasi verkkokaupan sadoista vibraattoreista

Verkkokauppojen valikoimista löytyy varmasti oikea vibraattori jokaiseen makuun. Valikoimien selailuun ja vertailuun kannattaakin käyttää huolella aikaa, sillä juuri itsellesi sopivan vibraattorin löytäminen voi olla vaikeaa. Aloittaville seksilelujen käyttäjille jokin varmatoiminen perussauva on hyvä ensiostos, jonka jälkeen on helpompi lähteä etsimään uutta ja parempaa vibraattoria. Yleisesti ottaen vibraattorin ostossa pätee sama kuin missä tahansa muussakin – mitä enemmän olet valmis sijoittamaan, sitä nautinnollisemman apuvälineen saat.

Laajan valikoiman lisäksi verkkokaupassa asioinnista on muitakin selkeitä hyötyjä. Nettikauppojen hintataso on kivijalkaliikkeitä edullisempi, ja netissä sinulla on kokoajan käytössäsi kaikkien verkkokauppojen alelaarit ja parhaimmat tarjoukset. Voit löytää uskomattomia tarjouksia ja uutuustuotteita, ja maksimoida säästön hyödyntämällä alennuskoodeja tilauksia tehdessäsi.

En halua, että kukaan saa tietää

Seksilelujen osto on monelle henkilökohtainen ja arka asia, josta ei mielellään haluaisi muiden tietävän. Tästä syystä verkkokaupat lähettävät paketit ilman oikeaa lähettäjännimeä tai merkintää paketin sisällöstä. Näin voit turvallisin mielin tilata vibraattorit netistä, eikä sinun tarvitse pelätä kiusallisia tilanteita
pakettia noutaessasi.

Maksaminen ja toimitustavat?

Toimituksen voit valita valtaosassa verkkokauppoja joko lähimpään postitoimistoosi, postin pakettiautomaattiin tai suoraan kotiisi. Toimitusajat riippuvat verkkokaupasta, mutta tyypillisesti tuotteet saapuvat perille noin 2-4 työpäivän aikana. Postikulut vaihtelevat halutusta toimitustavasta riippuen, mutta ne ovat yleensä alle 10 euron luokkaa. Monet verkkokaupat tarjoavat täysin ilmaisen toimituksen, kun ostat riittävällä euromäärällä tuotteita heidän verkkokaupastaan.

Maksaminen onnistuu näppärästi verkkopankkien maksupainikkeilla, pankki- ja luottokorteilla, laskulla, postiennakolla tai osamaksulla. Jos haluat maksimoida turvallisuutesi, voit tilata tuotteet jälkilaskutuksella tai postiennakolla, jolloin voit suorittaa maksun vasta kun tuotteet ovat varmasti tulleet. Pääsääntöisesti verkkokaupat ovat kuitenkin suomessa luotettavia, ja huijausyritykset poistuvat toiminnasta hyvin nopeasti.